Nyt olen taas vetany niin ooveriks. Soin eilen lahinna sokeria.......... Enka oo liikkunu suuntaan enka toiseen viikkoon jos ahkerasti muutamaankaan...... Nyt tahan tulee loppu! ;)

Tanaan kavin juoksees (lyhyen lenkin), huomenna aattelin menna aamusta uimaan (puolisen tuntia). Tanaan myos syon 500 kulutustani vahemman niin toivottavasti tama sokerimaha lahtisi siita pois.....

Joo, tanaan kylla on semmonen tilanne etta reidet osuu yhteen ja tuntuu lollyvan suuntaan ja toiseen, ja mahassa makkarat ovat saaneet paljon lisaa ruokaa. En enaa myoskaan tunne kontrolloivan vartaloani -en nimittain liiku suuntaan enka toiseen, ja sitten kun otan muutaman askeleen, tunnen kaatavani huojuvuudellani vieressani olevat hyllyt ja kukkakoristeet! Sulokkuus, notkeus ja vartalonhallinta ovat tasta tilasta kaukana.

Oikeasti. Tasta on vain yksi suunta, ja se on ylospain! Nyt on asialle kuitenkin jotakin tehtava, etta se suunta kans on ylospain...... Muuten, alaspainkin on pitka matka, ja sinne kylla pulkalla laskisi ja kovaa..... Ja siella sitten vasta oltaiski kusessa. Lihavana, rumana, yksinaisena, hapeallisena olentona joka ei kehtaa menna edes enaa paikalliselle liikuntatunnille tai hlkkalenkille kun kaikki vain nauraisivat.