Tanaan pitaisi syoda vahemman mita kuluttaa, joohan joohan.

Huomenna on muuten aikomus kavella 20km, hmm? Ajattelin kayda ostoskeskuksessa joka on 10km paassa :D Koska ei ole parempaakaan tekemista eika ole autoa, ja tarvitsen kengat. Ja okei, saisin ehka auton jostain joskus mutta en jaksa odottaa eika huomiselle oo parempaakaan tekemista. Hiukan haastetta peliin! Otan kylla taksin numeron ylos kaiken varalta jos alkaa vituttaa liian syvasti jossain vaiheessa.

En ole ikina ennen kavellyt 20 kilsaa. Maastossa joskus korkeimmillaan 16 kilsaa muistaakseni rinkka selassa. Mutta siita nyt on jo aikaa.

Lenkkarit jalkaan vaan. :D

Nohei, jotkut juoksee maratonin ni kai mun on se pystyttava ees kavelemaan sama matka!

Hyvaa tekee, ja paiva kuluu jollain muulla tavalla kuin internetissa pyorimalla (on mun vapaapaiva eika suunnitelmia...)!

Jotain evasta lienee parasta ottaa. Pari hedelmaa edes. Ostoskeskuksessa sitten voinen syoda jotain paskaa. Kiinalaisessa ravintolassa turskaa ja riisia. Hmm, on keskiviikko. En luota ikina ravintoloihin, siis paikallisiin. Kuinkahan vanhaa ruokaa tarjoavat.... Parhaat paivat lieneisivat aina perjantai ja lauantai. Noh, katsotaan.

Niin tanaan tosiaan syomiset. Oon vetany taas vahan vaikka mita.

100% suklaata pari rivia isolla maaralla hunajaa
Omppu, banaani
Riisia
Keitettyy parsakaalta (hyh liian kauan keitin, oli lolloja!), vihreita papuja ja porkkanaa, oliivioljylla ja mausteilla ja sitruunalla
Rasvaista juustoa isot siivut

Mitas sita viela syon?
Paarynaa, puolukkaa, suklaata, hunajaa, mantelia -kuulostais iha hyvalta satsilta sekoitettuna? ;)