Näin se tapahtuu aina kun syön hetkenkin alle kulutuksen. En saa enää nukuttua. Tänä aamuna kuudelta viimeistään olin ihan virkeänä fyysisesti, vaikka mieli huusi takaisin uneen. Ja kyllä, yleensä helposti viipotan sängyssä kymmeneenki asti. Kyseessä ainaki järjen mukaan on ihan luonnollinen ilmiö: eläimen mahassa ei ole ruokaa. Elimistö menee jonkinmoiseen stressitilaan, jotta eläimellä olisi tarvittava energiamäärä etsiä uutta ruokaa. Valitettavasti kyseinen stressitila tarkoittaa käytännössä ruoansulatusprosessin hidastumista (somaattinen hermosto). Eli tänään on kai aika syödä ihan kunnolla.

No, täyttä paskaa on tullu syötyä.
Aamulla pieni mustikkamuffinssi. Välipalana päärynä. Lounaana pari suklaakeksiä, sipsejä, mandariini ja vähän paprikanpaloja. Lounaan jälkeen söin vielä ison klimpin rasvaista juustoa, pari omenaa ja päärynän. Sen lisäksi söin hunajaa varmaan puoli desiä.... Huh huh, mitä sokerimäärää taas kerran!
Ajattelin nyt kohta tehdä herneitä n.3dl (olivat likoamassa edellisyön) ja syödä ne kai joidenkin vihanneksien kanssa, kattoo nyt mitä mielikuvitus keksii. Eiköhän siinä tälle päivälle? Ehkä toinen iso klimppi juustoa jos jaksaa

Kävin aamulla joogassa, joka ei nyt mistään "treenistä" käy. Nyt illemmalla on taistelulajiharkat mutta se on taas teknistä, eli ei käy "treenistä". En nykyään tee säännöllisesti mitään mikä kävis treenistä, hmm? :p

Se näkyy kropasta, ettei oo liikkunu paljoakaan viime aikoina. Rinnat ovat pienentyneet entisestään kyllä muutaman edellispäivän miinuskalorilukeman takia mutta perse näyttää kaikkea muuta kuin treenatulta... Voi niitä aikoja, kun minulla vielä oli mielenkiintoa liikuntaan sen itsensä vuoksi -hiki lensi. En kyllä ollu kroppaani tyytyväinen silloinkaan. Nyt olen edes Jokseekin tyytyväinen, mutta se liittyy oikeastaan uuteen maailmankatsomukseeni.